Sådan slår du SONAR-beskyttelse til/fra

SONAR giver realtidsbeskyttelse ved at registrere potentielt skadelige programmer, når de kører. Det giver "zero-day"-beskyttelse, fordi det registrerer trusler før traditionelle virus- og spyware-registreringsdefinitioner er blevet oprettet til at imødegå disse trusler.

Når du slår SONAR fra, får du en påmindelse efter et nærmere bestemt tidsrum om at slå SONAR til igen.

Når Auto-Protect er slået fra, er beskyttelse vha. SONAR også deaktiveret og din computer er ikke beskyttet mod nye trusler.

Sådan slår du SONAR-beskyttelse til/fra

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger.

3. På fanen Automatisk beskyttelse under Beskyttelse i realtid skal du flytte knappen SONAR-beskyttelse til Fra eller Til.

4. Klik på Anvend.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før SONAR-funktionen skal deaktiveres, og klikke på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920845_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/03/2018