Sådan slår du SONAR-beskyttelse til/fra

SONAR beskytter computeren mod skadelig kode, før der er udgivet virusdefinitioner på LiveUpdate. Beskyttelse vha. SONAR er som standard aktiveret for proaktivt at registrere ukendte sikkerhedsrisici på computeren.

Hvis du deaktiverer beskyttelse vha. SONAR, vises der en sikkerhedsadvarsel. Denne sikkerhedsadvarsel giver dig mulighed for at angive den periode, hvori du vil have beskyttelse vha. SONAR deaktiveret.

Når Auto-Protect er slået fra, er beskyttelse vha. SONAR også deaktiveret. I dette tilfælde er computeren ikke beskyttet mod nye trusler.

Sådan slår du SONAR-beskyttelse til/fra

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. På fanen Automatisk beskyttelse under Beskyttelse i realtid skal du flytte knappen SONAR-beskyttelse til Fra eller Til.

4. Klik på Anvend.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før SONAR-funktionen skal deaktiveres, og klikke på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920845_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016