Fjernelse af programmer fra Brugerspecificerede programmer

Du kan fjerne kørende programmer fra listen Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk. Når du fjerner et program, aktiverer Norton-produktet ikke Diskret tilstand (automatisk), når programmet køres næste gang.

Du kan slette kørende programmer fra listen Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk. Men hvis Diskret tilstand (automatisk) er aktiveret, deaktiveres funktionen først, når alle kørende programmer på listen er afsluttet. Du kan ikke deaktivere Diskret tilstand (automatisk) ved at fjerne et program fra listen, mens det kører.

Fjerne et program

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Brugerspecificerede programmer under Indstillinger for Diskret tilstand (manuelt).

4. Vælg det program, du vil slette, i vinduet Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk, og klik derefter på Fjern.

5. Klik på Ja i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

6. Klik på Anvend i vinduet Programmer, der kører i diskret tilstand (automatisk), og klik dernæst på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920788_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016