Tilføjelse af programmer til Brugerspecificerede programmer

Du kan manuelt føje de programmer, som Norton-programmet skal aktivere Diskret tilstand for, til listen over programmer, der kører i Diskret tilstand. Når du starter det program, som du føjede til listen, registrerer Norton-produktet programmet og aktiverer Diskret tilstand.

Du kan manuelt føje kørende programmer til listen Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk. Men når du tilføjer et program, der kører, registrerer Norton-programmet ikke, at dette kører, og aktiverer ikke Diskret tilstand. Norton-programmet aktiverer Diskret tilstand, næste gang du starter programmet.

Du kan kun føje programmer med filtypenavnet .exe til listen Programmer, der kører i stilletilstand.

Tilføjelse af et program

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Klik på Konfigurer i rækken Brugerspecificerede programmer under Indstillinger for Diskret tilstand (manuelt).

5. Klik på Tilføj i vinduet Programmer, der kører i stilletilstand.

6. I dialogboksen Tilføj program skal du finde den fil, som du vil føje til listen Programmer, der kører i stilletilstand.

7. Markér filen, og klik derefter på OK.

8. Klik på OK i vinduet Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920785_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018