Tilføjelse af programmer til Brugerspecificerede programmer

Du kan manuelt føje de programmer, som Norton-programmet skal aktivere Diskret tilstand for, til listen over programmer, der kører i Diskret tilstand. Når du starter det program, som du føjede til listen, registrerer Norton-produktet programmet og aktiverer Diskret tilstand.

Du kan manuelt føje kørende programmer til listen Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk. Men når du tilføjer et program, der kører, registrerer Norton-programmet ikke, at dette kører, og aktiverer ikke Diskret tilstand. Norton-programmet aktiverer Diskret tilstand, næste gang du starter programmet.

Du kan kun føje programmer med filtypenavnet .exe til listen Programmer der aktiverer diskret tilstand.

Tilføjelse af et program

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Brugerspecificerede programmer under Indstillinger for Diskret tilstand (manuelt).

4. Klik på Tilføj i vinduet Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk.

5. I dialogboksen Tilføj program skal du finde den fil, som du vil føje til listen over programmer, der kører i Diskret tilstand (automatisk).

6. Markér filen, og klik derefter på Åbn.

7. Klik på OK i vinduet Programmer der aktiverer diskret tilstand automatisk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920785_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016