Brugerspecificerede programmer

Norton-programmet aktiverer automatisk Diskret tilstand, når der registreres en cd-brænding. Du kan derudover manuelt føje de programmer, som Norton-programmet skal aktivere Diskret tilstand for, til listen over programmer, der kører i Diskret tilstand. Når du bruger et program, der står på denne liste, registrerer Norton-programmet det og aktiverer Diskret tilstand. Når Diskret tilstand er aktiveret, stoppes baggrundsaktiviteterne i Norton-programmet, men advarsler og meddelelser vises fortsat.

Du kan også føje et kørende program til listen over programmer, der kører i Diskret tilstand (automatisk). Men når du tilføjer et program, der kører, registrerer Norton-programmet ikke, at dette kører, og aktiverer ikke Diskret tilstand. Norton-programmet aktiverer Diskret tilstand, næste gang du starter programmet.

Du kan også fjerne et kørende program fra listen over programmer, der kører i Diskret tilstand (automatisk). Men hvis Diskret tilstand (automatisk) er aktiveret, deaktiveres funktionen først, når alle kørende programmer på listen er afsluttet. Du kan ikke deaktivere Diskret tilstand (automatisk) ved at fjerne et program fra listen, mens det kører.

Du kan få vist oplysninger om de programmer, som du føjer til eller fjerner fra listen over programmer, der kører i Diskret tilstand (automatisk), i vinduet Sikkerhedshistorik.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920782_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016