Sådan slår du Registrering i fuld skærm til/fra

Med funktionen Registrering af fuld skærm i vinduet Indstillinger kan du automatisk deaktivere Diskret tilstand, når Norton-programmet registrerer et program, der kører i fuld skærm. Som standard er indstillingen Registrering i fuld skærm aktiveret, når du har installeret Norton-programmet.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Registrering i fuld skærm

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Under Indstillinger for diskret tilstand i rækken Registrering af fuld skærm skal du flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920778_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018