Diskrete tilstand, der aktiveres automatisk

Når du ser en film, spiller spil eller laver en præsentation, kører du ofte programmet i fuld skærm. Norton-produktet registrerer det program, som du kører i fuld skærm, og aktiverer automatisk Diskret tilstand. Når Diskret tilstand er aktiveret, tilbageholder Norton-produktet de fleste advarsler og indstiller baggrundsaktiviteter. Kun de aktiviteter, der er med til at beskytte computeren mod virus og andre sikkerhedstrusler, køres. Et minimum af baggrundsaktiviteter sikrer også en høj ydeevne for din computer. De aktiviteter, der indstilles, kører, når du er færdig med at anvende programmet i fuld skærm.

Norton-produktet identificerer et aktivt program i fuld skærm og aktiverer Diskret tilstand. Når Diskret tilstand er aktiveret, tilbageholder Norton-produktet advarsler og meddelelser og indstiller baggrundsaktiviteterne, så du ikke bliver forstyrret i forbindelse med Diskret tilstand-funktioner som f.eks. i Registrering i fuld skærm.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920774_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016