Om at søge efter en nyere produktversion

Du kan opgradere dit produkt til den seneste version, hvis du har et aktivt abonnement. Hvis Symantec har udgivet en ny version, kan du downloade og installere den nye version af produktet. Du kan også konfigurere Norton-programmet til at give dig besked, når der er kommet en ny version af programmet. Det gør du ved at aktivere funktionen Hent automatisk ny version i vinduet Administratorindstillinger. Den nyeste version af programmet kan indeholde nye og forbedrede funktioner, der giver en bedre beskyttelse mod sikkerhedstrusler.

Når du kontrollerer, om der findes en ny version, sendes der oplysninger om dit mail som f.eks. programnavnet og programversionen til Symantecs servere. Serverne kontrollerer, om der findes en ny version af det angivne program.

Hvis der findes en ny version, kan du downloade og installere den fra websiden. Hvis der ikke findes en ny version, giver websiden dig besked om det. I så fald kan du køre LiveUpdate for at hente de nyeste program- og definitionsopdateringer og holde den eksisterende version af dit produkt opdateret.

Opgraderingsprocessen vil muligvis ikke fungere, hvis din webbrowser ikke kan kommunikere med Symantec-serverne. De understøttede browsere er Internet Explorer 6.0 og senere versioner, Chrome 10.0 og senere versioner samt Firefox 3.6 og senere versioner.

Produktet skal være aktiveret, og du skal bruge internettet til at søge efter og installere nye versioner af produktet.

Sådan undersøger du, om der er en nyere programversion

1. Klik på Hjælp i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Tjek, om der er en ny version på rullelisten Hjælp.

Webstedet viser, om der findes en ny version.

Denne mulighed kan kun bruges, hvis du et aktivt abonnement eller en aktiv tjeneste.

3. Hvis der findes en ny version, kan du følge instrukserne på skærmen for at hente det nye produkt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920720_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/09/2015