Opgrader Norton-programmet

Du kan gratis opgradere Norton-programmet til den nyeste version, hvis du har et aktivt abonnement.

Du kan bruge funktionen Hent automatisk ny version til automatisk at lade Norton-programmet downloade den nyeste version, når den gøres tilgængelig af Symantec. Hvis du vil aktivere funktionen Hent automatisk ny version, skal du klikke på Indstillinger > Administratorindstillinger > Hent automatisk ny version > Til i hovedvinduet i Norton-programmet.

Du kan også søge efter en ny version manuelt. Klik på Hjælp > Tjek, om der er en ny version i hovedvinduet i Norton-programmet. Hvis der findes en ny version, kan du følge anvisningerne på skærmen for at downloade det nye program. Symantec anbefaler, at du bruger den nyeste version af programmet, da den indeholder nye og forbedrede funktioner, der giver en bedre beskyttelse mod sikkerhedstrusler.

Når den nye version er downloadet, bliver du ført gennem installationen i Norton-programmet. Kontrollér, at du har gemt alle dine vigtige data, som f.eks. billeder og regnskabsfiler, inden du installerer den nye version.

Når opgraderingen er gennemført, forbliver din abonnementsstatus den samme som for den tidligere version af programmet. Antag for eksempel, at du har 200 dages abonnement tilbage med din aktuelle version af programmet og opgraderer programmet til den nyeste version. I så fald forbliver din abonnementsstatus for det opgraderede program 200 dage.

Opgraderingsprocessen vil muligvis ikke fungere, hvis din webbrowser ikke kan kommunikere med Symantec-serverne. De understøttede browsere er Internet Explorer 6.0 og senere versioner, Chrome 10.0 og senere versioner samt Firefox 3.6 og senere versioner.

Produktopgradering er anderledes end sikkerhedopdateringer, som behandles af LiveUpdate. Hovedforskellene er i korte træk:

• Ved en programopgradering kan du downloade og installere en ny version af hele programmet.

• Sikkerhedsopdateringer er filer, der holder Norton-programmet opdateret med den seneste antitrusselteknologi.

Selvom du har den seneste version, skal du altid sørge for, at du har alle de nyeste sikkerhedsopdateringer. Med LiveUpdate er det muligt at hente og installere sikkerhedsopdateringer automatisk. Du kan bruge LiveUpdate eller aktivere Automatisk LiveUpdate for at få de nyeste opdateringer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920708_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016