Sådan konfigureres funktionen Vis rapport ved start af filer

Funktionen Vis rapport ved start af filer gør det muligt at angive, hvornår og for hvilke filtyper du ønsker at blive bedt om at vælge en passende handling. Du kan f.eks. angive den type af downloadede filer, som Download Insight skal bede dig vælge, hvad der skal ske med, og hvor ofte disse spørgsmål om en passende handling skal vises.

Du kan vælge følgende funktioner for at konfigurere Vis rapport ved start af filer :

Altid

Når du indstiller funktionen Vis rapport ved start af filer til Altid, beder Download Insight dig om at vælge, hvad der skal gøres med sikre og ukendte filer. I så fald vises vinduet Download Insight, hver gang du forsøger at åbne en downloadet fil, der er klassificeret som sikker eller ukendt. I dette vindue kan du se oplysninger om filen, og de handlinger som du kan udføre.

Norton-programmet identificerer usikre filer, markerer dem som trusler og fjerner dem.

Kun ikke angivet

Når du indstiller funktionen Vis rapport ved åbning af filer til Kun ikke-beviste, hjælper Download Insight dig med at vælge en egnet handling alene for ukendte filer. I så fald vises vinduet Download Insight, hver gang du forsøger at åbne en downloadet fil, der er klassificeret som ukendt. I dette vindue kan du se oplysninger om filen, og de handlinger som du kan udføre.

Funktionen Vis rapport ved åbning af filer er som standard indstillet til Kun ikke angivet. Når denne indstilling er valgt, tillader Norton-programmet uden videre, at du kører sikre filer. Norton-programmet identificerer usikre filer, markerer dem som trusler og fjerner dem.

Aldrig

Når du indstiller funktionen Vis rapport ved start af filer til Aldrig, beder Download Insight dig ikke om at vælge en passende handling for de filtyper, som du downloader. I så fald vises vinduet Download Insight ikke, når du forsøger at åbne en downloadet fil.

I sikkerhedshistorikken kan du til enhver tid se de advarsler, du har tilbageholdt og oplysninger om aktiviteter.

Sådan konfigureres funktionen Vis rapport ved start af filer

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Vælg en af følgende under Downloadoplysninger i rækken Vis rapport ved åbning af filer :

• Hvis du i Download Insight vil have påmindelser om at skride til handling i forbindelse med sikre og ukendte filer, skal du flytte knappen til positionen Altid.

• Hvis du i Download Insight kun vil have påmindelser om at vælge en handling i forbindelse med ukendte filer, skal du flytte knappen til positionen Kun ikke angivne.

• Hvis du i Download Insight ikke vil have påmindelser om at vælge en handling for nogen filtyper, skal du flytte knappen til positionen Aldrig.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920646_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/09/2016