Sådan deaktiveres eller aktiveres Oplysninger om downloads

Vha. Download Insight beskyttes computeren mod usikre filer, som du ellers ville køre efter at have hentet dem vha. en understøttet webbrowser. Som standard er funktionen Oplysninger om downloads aktiveret. Når Download Insight er aktiveret, får du omdømmeoplysninger om alle eksekverbare filer, som du downloader. Oplysningerne fra Download Insight angiver, om det er sikkert at installere den pågældende fil.

Der kan være situationer, hvor du ønsker at deaktivere Download Insight. For eksempel hvis du vil hente en usikker fil. I så fald skal du deaktivere Download Insight, så Norton-programmet tillader, at du henter filen og ikke fjerner den fra computeren.

Med Oplysninger om downloads kan du aktivere eller deaktivere funktionen.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Oplysninger om downloads

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

4. Flyt knappen Til/Fra i rækken Oplysninger om downloads til positionen Fra eller Til.

5. Klik på Anvend.

6. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før funktionen Oplysninger om downloads skal deaktiveres, og klikke på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920640_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/09/2016