Password Manager-bokse

Du kan oprette én lokal boks for hver Windows-brugerkonto på din computer. De data, som du gemmer, og de Password Manager-indstillinger, som du vælger, er specifikke for den pågældende lokale boks. Hvis du gemmer data i én Windows-brugerkonto, kan du ikke få adgang til disse fra en anden Windows-brugerkonto. På den måde beskytter Password Manager dine følsomme data mod misbrug fra andre brugere på computeren.

Symantec anbefaler, at du opretter separate Windows-brugerkonti med adgangskoder, hvis flere brugere skal dele din computer.

Password Manager bruges til at oprette en cloudboks, hvor alle dine følsomme data kan gemmes. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en ny lokal boks. Men du kan flytte data fra den eksisterende lokale boks til din cloudboks, når du opgraderer til Norton Security Online. Når du flytter dine Password Manager-data fra den lokale boks til en cloudboks, kan du ikke få adgang til dem i den lokale boks. Med en cloudboks er det nemt at bruge dine Password Manager-data, når du er på farten.

Første gang du åbner Password Manager, skal du logge på med legitimationsoplysningerne for din Norton-konto. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du klikke på Log på for at oprette en Norton-konto.

Når du har logget på Norton-kontoen, skal du oprette din Password Manager-cloudboks. Du skal angive en adgangskode for at oprette en cloudboks. Vi anbefaler, at du vælger en sikker adgangskode til din cloudboks, da den indeholder alle dine følsomme oplysninger. Du får adgang til boksen ved at angive legitimationsoplysningerne for din Norton-konto og adgangskoden til boksen.

Når du opretter en cloudboks, importerer Password Manager automatisk de loginoplysninger, som du har gemt i Internet Explorer. De importerede loginoplysninger vises i menuen BOKSEN ER ÅBEN på Norton-værktøjslinjen og i vinduet Loginoplysninger.

Internet Explorer version 10 tillader ikke, at Password Manager importerer loginoplysninger.

Du kan få adgang til din Password Manager-cloudboks fra enhver computer med forbindelse til internettet.

Foruden funktioner som f.eks. lagring af login-oplysninger, kort og noter får du med din Password Manager-boks mulighed for at:

• Importere dine Password Manager-data fra den fil, som du tidligere har sikkerhedskopieret. Du kan også importere data, som du har gemt i den flytbare profil fra en ældre version af programmet, til den aktuelle version.

• Eksportere dataene fra Password Manager til en .DAT-fil.

• Nulstille Password Manager.

Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Da du er den eneste, der kender adgangskoden til boksen, betyder det, at ingen - heller ikke Symantec - kan se dine boksdata. Hvis du glemmer adgangskoden til din boks, kan Symantec ikke finde den for dig. Du skal blot nulstille boksen ved at slette din eksisterende boks og oprette en ny. I sådanne tilfælde bruger vi adgangskoden til din Norton-konto til at godkende din anmodning om sletning af boksen.

Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Da du er den eneste, der kender adgangskoden til boksen, betyder det, at ingen - heller ikke Symantec - kan se dine boksdata. Hvis du glemmer adgangskoden til din boks, kan Symantec ikke finde den for dig. Du skal blot nulstille boksen ved at slette din eksisterende boks og oprette en ny.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920623_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/08/2018