Identity Safe-bokse

Du kan oprette én lokal boks for hver Windows-brugerkonto på din computer. De data, som du gemmer, og de Identity Safe-indstillinger, som du vælger, er specifikke for den pågældende lokale boks. Hvis du gemmer data i én Windows-brugerkonto, kan du ikke få adgang til disse fra en anden Windows-brugerkonto. På den måde beskytter Identity Safe dine følsomme data mod misbrug fra andre brugere på computeren.

Symantec anbefaler, at du opretter separate Windows-brugerkonti med adgangskoder, hvis flere brugere skal dele din computer.

Udover at gemme loginoplysninger, kort og noter kan du gøre følgende ved hjælp af din Identity Safe-boks:

• Importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har sikkerhedskopieret. Du kan også importere data, som du har gemt i den flytbare profil fra en ældre version af programmet, til den aktuelle version.

• Eksportere dine Identity Safe-data til en DAT-fil.

• Nulstille din Identity Safe.

Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Da du er den eneste, der kender adgangskoden til boksen, betyder det, at ingen - heller ikke Symantec - kan se dine boksdata. Hvis du glemmer adgangskoden til boksen, kan Symantec ikke hente den til dig. Du skal blot nulstille boksen ved at slette din eksisterende boks og oprette en ny.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920623_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016