Identity Safe-bokse

Identity Safe bruges til at oprette en cloudboks, hvor alle dine følsomme data kan gemmes. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en ny lokal boks. Men du kan flytte data fra den eksisterende lokale boks til din cloudboks, når du opgraderer til Norton Security. Når du flytter dine Identity Safe-oplysninger fra den lokale boks til en cloudboks, kan oplysningerne i din lokale boks ikke åbnes. Cloudboksen gør det nemt at bruge dine Identity Safe-oplysninger, når du er på farten.

Første gang du åbner Identity Safe, skal du logge på med legitimationsoplysningerne for din Norton-konto. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du klikke på Log på for at oprette en Norton-konto.

Efter at du logger på Norton-kontoen, skal du oprette din Identity Safe-cloudboks. Du skal angive en adgangskode for at oprette en cloudboks. Vi anbefaler, at du vælger en sikker adgangskode til din cloudboks, da den indeholder alle dine følsomme oplysninger. Du får adgang til boksen ved at angive legitimationsoplysningerne for din Norton-konto og adgangskoden til boksen.

Når du opretter en cloudboks, importerer Identity Safe automatisk de loginoplysninger, som du har gemt i Internet Explorer. De importerede loginoplysninger vises i menuen BOKSEN ER ÅBEN på Norton-værktøjslinjen og i vinduet Loginoplysninger.

Internet Explorer version 10 tillader ikke at Identity Safe importerer loginoplysninger.

Du kan få adgang til din Identiry Safe-cloudboks fra enhver computer, der er tilsluttet internettet.

Udover at gemme loginoplysninger, kort og noter kan du gøre følgende ved hjælp af din Identity Safe-boks:

• Importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har sikkerhedskopieret. Du kan også importere data, som du har gemt i den flytbare profil fra en ældre version af programmet, til den aktuelle version.

• Eksportere dine Identity Safe-data til en DAT-fil.

• Nulstille din Identity Safe.

Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Da du er den eneste, der kender adgangskoden til boksen, betyder det, at ingen - heller ikke Symantec - kan se dine boksdata. Hvis du glemmer adgangskoden til boksen, kan Symantec ikke hente den til dig. Du skal blot nulstille boksen ved at slette din eksisterende boks og oprette en ny. I sådanne tilfælde bruger vi adgangskoden til din Norton-konto til at bekræfte din anmodning om sletning af boksen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920623_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016