Optimering af startdiskenheden

Du kan bruge valgmuligheden Optimer til at optimere startdiskenheden og på den måde forbedre computerens starttid. Optimeringen af startdiskenheden maksimerer den anvendelige ledige plads ved at omarrangere filfragmenter i nærtliggende eller sammenhængende klynger. Når harddiskens drevhoved får adgang til alle fildataene på ét sted, indlæses filen hurtigere i hukommelsen.

Når du bruger funktionen Optimer, optimerer Norton drevet med startdiskenheden. Det tager derfor længere tid at fuldføre optimeringen.

Du kan åbne funktionen Optimer fra toppen af grafen for sikkerhedsstatus i vinduet Grafer. Du kan også optimere startdiskenheden med Optimering af Insight i vinduet Baggrundsopgaver. I rækken Optimering af Insight i listen med baggrundsopgaver i vinduet Baggrundsopgaver, kan du se detaljer om optimeringen af startdiskenheden. Du kan bl.a. se baggrundsopgavens tidsstempel, varighed og status.

Sådan optimeres startdiskenheden via vinduet Grafer

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Grafer.

3. Klik på Optimer i toppen af grafen for sikkerhedsstatus i vinduet Grafer.

Sådan optimeres startdiskenheden fra vinduet Baggrundsopgaver

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Klik på Konfigurer i rækken Baggrundsopgaver.

5. I kolonnen Baggrundsopgaver i vinduet Norton-opgaver skal du klikke på afspilningsikonet foran Insight Optimizer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920585_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/08/2018