Identifikation af ressourcekrævende processer

Du kan klikke på et punkt på processorgrafen eller hukommelsesgrafen for at få vist en liste med de tre processer, som bruger flest af computerens ressourcer på det pågældende tidspunkt. Du kan klikke på en proces på listen og læse mere om den i vinduet File Insight.

Identifikation af ressourcekrævende processer

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Grafer.

2. Klik på Brug til venstre i vinduet Grafer.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på fanen Processor hvis du vil se processorgrafen.

• Klik på fanen Hukommelse hvis du vil se hukommelsesgrafen.

4. Klik på et punkt på grafen for at få vist en liste med ressourcekrævende processer.

5. Klik på et procesnavn for at få flere oplysninger om processen i vinduet File Insight.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920570_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016