Visning af historiske data for processorbelastning og hukommelsesforbrug

Du kan også bruge Zoom til at få adgang til de ældre data for processorgrafen og hukommelsesgrafen. Hvis du for eksempel vælger 1 d, viser Norton dataene for processorgrafen eller hukommelsesgrafen for den seneste dag.

Sådan får du vist historiske data for processorbelastning eller hukommelsesforbrug

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Grafer.

2. Klik på Brug til venstre i vinduet Grafer.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på fanen Processor hvis du vil se processorgrafen.

• Klik på fanen Hukommelse hvis du vil se hukommelsesgrafen.

4. Udfør en af følgende handlinger:

• Hvis du vil have vist ældre data for den seneste dag, skal du klikke på 1 d.

• Hvis du vil have vist ældre data for den seneste uge, skal du klikke på 1 u.

• Hvis du vil have vist ældre data for den seneste måned, skal du klikke på 1 m.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920567_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016