Sådan får du vist oplysninger om systemaktiviteterne

I System Insight kan du se oplysninger om de vigtige systemaktiviteter, som du har udført, eller som har fundet sted i de seneste tre måneder. De vises i vinduet Grafer. Aktiviteterne omfatter programinstallationer, download af programmer, diskoptimering, registrering af trusler, advarsler ang. ydeevne og hurtige scanninger.

Hvis du klikker på fanerne oven for grafen, kan du se detaljer fra den indeværende eller de to seneste måneder. I vinduet Grafer vises hver aktivitet som et ikon eller en stribe. Beskrivelsen af de enkelte ikoner og striber vises i bunden af grafen. Det pop op-vindue, der vises, når du flytter markøren hen over et ikon, indeholder oplysninger om aktiviteten. Oplysningerne omfatter den dato, hvor en aktivitet blev udført, og hvor mange af denne type aktiviteter, du udførte på denne dato. Linket Vis detaljer giver adgang til yderligere oplysninger i vinduet Sikkerhedshistorik.

Sådan får du vist oplysninger om systemaktiviteterne

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Grafer.

2. Klik på fanen for en måned for at se detaljer i vinduet Grafer.

3. I hændelsesgrafen skal du flytte markøren hen over et ikon eller en stribe for en aktivitet.

4. I det pop op-vindue, der vises, kan du se oplysningerne om aktiviteten.

5. Hvis valgmuligheden Vis detaljer vises pop op-vinduet, skal du klikke på Vis detaljer for at få vist yderligere oplysninger i vinduet Sikkerhedshistorik.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920554_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016