Sådan åbner du vinduet Grafer

Med System Insight får du et centralt sted, hvor du kan få vist og overvåge systemaktiviteterne. System Insight viser den slags oplysninger i vinduet Grafer. I vinduet Grafer kan du se oplysninger om vigtige systemaktiviteter og processorbelastningen. Du kan også defragmentere startdiskenheden.

Sådan åbner du vinduet Grafer

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Grafer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920548_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2018