Systemindsigt

Computerens ydeevne er vigtig for alle pc-brugere. Derfor har vi udviklet Norton System Insight. Med denne funktion kan du se, hvordan filer og programmer påvirker ydeevnen. Du kan også foretage justeringer med henblik på at forbedre computerens generelle ydeevne og hastighed.

System Insight hjælper dig med at finde ud af, hvorfor computeren har problemer. Vælg fanen for en måned, der skal overvåges, i vinduet Grafer :

• Overførte filer

• Registrerede risici

• Hurtige scanninger kørt

• Installationer

• Optimeringer

Kør hen over ikonerne for at se, hvilke handlinger der er udført. Når du evaluerer disse handlinger, kan du se hændelser, der kan have betydning for computerens effektivitet, og foretage forbedringer. Det kan f.eks. være at fjerne programmer, som du ikke bruger, og som gør computeren langsommere.

Norton gør meget mere end blot at beskytte dine computere og mobilenheder. Det kan hjælpe dig med at få pc'er til at køre, som om de var nye. Her er flere metoder til optimering af ydeevnen.

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvorfor systemet virker langsomt? Norton Ultimate Help Desk yder omfattende support til en fornuftig pris, herunder hjælp til netværkskonfiguration, diagnosticering af enheder og finjustering af computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920532_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/03/2017