Systemindsigt

Norton overvåger hele tiden computeren med henblik på at forebygge eller rette eventuelle problemer, så den kan køre optimalt. Norton scanner hele tiden de vigtigste områder på computeren, herunder hukommelsen, registreringsdatabasen og de igangværende processer. De vigtigste aktiviteter, bl.a. filer, der åbnes og lukkes, netværkstrafik og surfing på nettet, bliver overvåget. Desuden sikrer Norton, at programmets egne aktiviteter ikke belaster computerens samlede ydelse mere end højst nødvendigt.

I System Insight kan du holde øje med alle aktiviteter på computeren. System Insight viser den slags oplysninger i vinduet Grafer.

I vinduet Grafer kan du gøre følgende:

• Se en oversigt over de vigtigste systemaktiviteter, som du udførte i den seneste måned, eller som er indtruffet i de seneste tre måneder.

Hændelsesgrafen øverst i vinduet er en grafisk repræsentation af de vigtigste systemaktiviteter. Aktiviteterne omfatter programinstallationer, download af programmer, diskoptimering, registrering af trusler, advarsler ang. ydeevne og hurtige scanninger.

Grafen viser aktiviteterne som ikoner eller striber, og der er en beskrivelse af de enkelte neden for grafen. Det pop op-vindue, der vises, når du flytter markøren hen over et ikon, indeholder oplysninger om aktiviteten. Hvis du klikker på Vis detaljer, kan du læse mere om aktiviteten i Sikkerhedshistorik. Hvis du klikker på fanerne oven for grafen, kan du se detaljer fra den indeværende eller de to seneste måneder.

• Sådan omarrangerer du filernes placering på computeren.

Du kan optimere systemet og udnytte den ledige plads bedre ved at gruppere filerne i forhold til den måde, de åbnes på. Du kan defragmentere systemet ved at klikke på Optimer oven for hændelsesgrafen.

• Sådan ser du, hvordan Norton påvirker computerens ydelse.

Diagrammet for processorbelastning, der vises til venstre i vinduet, er en grafisk repræsentation af processorbelastningen. Grafen viser procentvist den samlede og den Norton-specifikke processorbelastning.

Du kan bruge funktionen Overvågning af ydeevne til at overvåge computerens ydeevne. Du kan finde indstillingen Overvågning af ydeevne ved at klikke på Indstillinger > Administratorindstillinger > Overvågning af ydeevne i hovedvinduet i Norton.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v23920532_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016