Norton LiveUpdate

Symantec-programmer henter regelmæssigt de seneste sikkerhedsopdateringer fra Symantec-serverne. Sikkerhedsopdateringerne beskytter computeren mod de nyeste virus og ukendte sikkerhedstrusler. Symantecs programmer hjælper dig med at hente og installere opdateringer vha. LiveUpdate-teknologien.

Når LiveUpdate afvikles, kontrolleres det, om det installerede Norton-program er opdateret med sikkerhedsopdateringerne. Hvis programmet ikke har de seneste opdateringer, henter LiveUpdate de nødvendige sikkerhedsopdateringer til enheden, behandler opdateringerne og sletter derpå de gamle filer og definitioner fra mapperne til midlertidige filer.

Det tager ikke lang tid for LiveUpdate at downloade og behandle de nye sikkerhedsopdateringer. Du kan dog til enhver tid annullere LiveUpdate.

Enheden skal have forbindelse til internettet for at kunne indhente disse opdateringer. Hvis netværket benytter proxyservere til at etablere forbindelse til internettet, bruger LiveUpdate proxyindstillingerne til at downloade de seneste opdateringer. Du kan bruge Netværksproxy-indstillinger i vinduet Administratorindstillinger til at konfigurere proxyserverindstillingerne for netværket.

Der kan opstå problemer med forbindelsen, hvis du bruger software til forældrestyring. Hvis du har mistanke om, at forbindelsen blokeres af software til forældrestyring, kan du konfigurere denne software, så den ikke længere blokerer aktiveringen. Hvis du vil ændre konfigurationen af softwaren til forældrestyring, skal du logge på internettet som administrator.

LiveUpdate fungerer ikke, hvis indstillingen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger er sat til Ingen trafik eller Sparetilstand. Funktionen Begrænsning af netværksanvendelse bruges til at definere den netværksbåndbredde, som Norton-programmet må bruge. Derfor skal du sørge for, at funktionen Begrænsning af netværksanvendelse er slået til og indstillet til Ingen begrænsning, så LiveUpdate kører korrekt.

Vinduet Begrænsning af netværksanvendelse vises, når du kører LiveUpdate, og politikken er indstillet til Ingen trafik eller Økonomi. Du kan dog tilsidesætte politikken og fuldføre LiveUpdate-opgaven.

Video: Norton LiveUpdate, fordele og problemløsning

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v2035127_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/09/2016