Norton Backup Drive

Når du har konfigureret din backup, føjes Norton Backup Drive til Windows Stifinder af Norton-programmet. Norton Backup Drive indeholder en liste over de steder, backupfilerne er placeret. Hver placering indeholder det backupsæt, som er konfigureret til at bruge placeringen.

Norton Backup Drive viser de filer, som du backupkopierede til en medieenhed. Du skal tilslutte og tænde medieenheden, inden du får vist filerne.

Du kan også få vist de filer, som du har backupkopieret til en sikker onlinelagerplads. Computeren skal have forbindelse til internettet, og du skal være logget på din Norton-konto.

Før du kan se filerne i din onlinebackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Det er kun systemadministratoren, som har adgang til Norton Backup Drive.

Du kan gøre følgende med Norton Backup Drive:

• Vise filer, der er backupkopieret til forskellige placeringer.

Hvis du vil se filer, der er backupkopieret til en flytbar enhed, skal enheden være tilsluttet computeren.

• Gendanne filer fra et backupsæt ved at trække dem fra Norton Backup Drive og slippe dem på din computer.

• Vælge og slette en fil fra et backupsæt på Norton Backup Drive

Når backup køres næste gang, laver Norton-programmet ikke backup af de fjernede filer.

• Inden du fjerner eller gendanner en fil, kan du åbne den og undersøge indholdet i Norton Backup Drive.

• Brug kommandoen Søg i menuen Start eller værktøjslinjen Søg til at finde filer på Norton Backup Drive.

Norton Backup Drive vises kun i Windows Stifinder, når funktionen Backup i vinduet Indstillinger for Backup er aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828934_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016