Sådan får du vist de filer, der er lavet backup af i Norton Backup Drive

I Norton backupdrev vises de filer, der er lavet backup af. Når du har konfigureret en backup, kan du få vist Norton Backup Drive.

Hvis du lavede backup af filerne til en flytbar enhed, skal enheden være tilsluttet computeren og tændt. Derefter kan du få vist filerne på Norton Backup Drive.

Derefter kan du få vist filerne på Norton backupdrevet. For at få vist filerne skal du højreklikke på en fil i Norton backupdrevet, og vælge Eksempel fra rullemenuen.

Sådan får du vist de filer, der er lavet backup af i Norton Backup Drive

1. Klik på Norton Backup Drive i Windows Stifinder.

2. Vælg backupplaceringen, og find det backupsæt, der indeholder de filer, der er lavet backup af.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828933_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016