Sådan får du vist de filer, der er lavet backup af i Norton Backup Drive

I Norton backupdrev vises de filer, der er lavet backup af. Når du har konfigureret en backup, kan du få vist Norton Backup Drive.

Hvis du lavede backup af filerne til en flytbar enhed, skal enheden være tilsluttet computeren og tændt. Derefter kan du få vist filerne på Norton Backup Drive.

Hvis du lavede backup af filerne til sikker onlinelagerplads, skal du have forbindelse til internettet. Du skal også være logget på din Norton-konto, før du kan se filerne på Norton-backupdrevet.

Derefter kan du få vist filerne på Norton backupdrevet. For at få vist filerne skal du højreklikke på en fil i Norton backupdrevet, og vælge Eksempel fra rullemenuen.

Før du kan se filerne i din onlinebackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Sådan får du vist de filer, der er lavet backup af i Norton Backup Drive

1. Klik på Norton Backup Drive i Windows Stifinder.

2. Vælg backupplaceringen, og find det backupsæt, der indeholder de filer, der er lavet backup af.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828933_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016