Gendannelse af filer fra et backupsæt med Norton Backup Drive

Du kan gendanne en fil ved at højreklikke i Norton Backup Drive og og derefter klikke på Gendan til. Du kan gendanne filerne på deres oprindelige placering eller et andet sted.

Gendannelse af filer fra et backupsæt med Norton Backup Drive

1. Klik på Norton Backup Drive i Windows Stifinder.

2. Vælg backupplaceringen, og find det backupsæt, der indeholder backupfilerne.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Højreklik for at vælge de filer, der skal gendannes i Norton Backup Drive, og klik derefter på Gendan.

Filerne bliver gendannet i de mapper, hvor de oprindeligt var placeret, og overskriver de eksisterende filer med samme navn.

• Højreklik for at vælge de filer, der skal gendannes i Norton Backup Drive, og klik derefter på Gendan til.

Du kan gendanne filerne på Oprindelig placering eller Ny placering.

4. Klik på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828931_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016