Sådan slettes en fil fra et backupsæt med Norton Backup Drive

Du kan slette en fil fra et backupsæt på Norton Backup Drive. Norton-produktet backupkopierer ikke den slettede fil, næste gang du kører en backup. Du kan også åbne filen og se indholdet først ved at klikke på den.

Sådan slettes en fil fra et backupsæt med Norton Backup Drive

  1. Klik på Norton Backup Drive i Windows Stifinder.

  2. Vælg backupplaceringen, og find det backupsæt, der indeholder backupfilerne.

  3. Udfør en af følgende handlinger:

    • Højreklik for at vælge de filer, som skal slettes, og klik derefter på Slet.

    • Vælg filen, og klik på Slet.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828930_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016