Oprettelse af et nyt backupsæt

Inden du kører Norton Backup, skal du oprette et backupsæt, som definerer, hvilke filer der skal sikkerhedskopieres, hvornår de skal sikkerhedskopieres, og hvor din backup skal gemmes. Du kan sikkerhedskopiere filer til skyen via sikker onlinelagerplads i Norton eller til dine egne eksterne drev.

Første gang du kører backup, kan det tage op til flere timer for Norton at undersøge og kopiere alle filerne på computeren. Processen kan tage længere tid, hvis din internetforbindelse er langsom.

Oprettelse af et nyt backupsæt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Klik på Opret et nyt backupsæt på fanen Oversigt under Det kan du foretage dig.

4. Navngiv backupsættet i det viste vindue, og klik på OK.

5. Vælg en filkategori under Filtyper på fanen Hvad.

6. Klik på Gem indstillinger i vinduet Administration af backupsæt.

Video: Hvordan konfigureres og køres backup?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828923_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2018