Oprettelse af et nyt backupsæt

Du kan oprette flere backupsæt med forskellige konfigurationer. Du kan f.eks. lave ét backupsæt for billeder, der skal backupkopieres til din lokale harddisk. Du kan også lave forskellige tidsplaner for hvert backupsæt.

Når du opretter et nyt backupsæt, anvender Norton-programmet standardindstillingerne for backupsættet. Hvis standardindstillingerne ikke passer dig, kan du ændre konfigurationen.

Du kan give de enkelte backupsæt et navn, som gør det let at identificere. Standardnavnet på et backupsæt er Standardsæt. Du kan også gemme et backupsæt med standardnavnet. Når du laver et nyt backupsæt, skal du dog selv give det et navn. Backupsættets navn må højst være på 32 tegn. Du kan ikke oprette mere end 10 backupsæt.

Oprettelse af et nyt backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Klik på Opret et nyt backupsæt på fanen Oversigt under Det kan du foretage dig.

3. Navngiv backupsættet i det viste vindue, og klik på OK.

4. Vælg en filkategori under Filtyper på fanen Hvad.

5. Klik på Gem indstillinger i vinduet Administration af backupsæt.

Video: Hvordan konfigureres og køres backup?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828923_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016