Sådan ændres eller omdøbes et backupsæt

Når du opretter et nyt backupsæt, anvender Norton standardindstillingerne for backupsættet. Hvis standardindstillingerne ikke passer dig, kan du ændre konfigurationen.

Du kan bl.a. inkludere eller ekskludere enkelte filer eller filkategorier og vælge et andet sted at backupkopiere dine filer til. Du kan ændre tidsplanen for et backupsæt. Du kan også omdøbe et backupsæt, hvis navnet ikke længere er dækkende, efter du har ændret konfigurationen.

Backupsættets navn må højst være på 32 tegn.

Sådan ændrer du et backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Vælg det backupsæt, som du vil redigere, på rullelisten Navn på backupsættet på fanen Oversigt.

3. I Oversigt over backupsættet kan du se oplysningerne for backupsættet, og du kan gøre følgende:

• Du kan ændre, hvilke filer eller filkategorier der skal inkluderes eller ekskluderes fra backupsættet, ved at klikke på Hvad.

• Du kan ændre backupdestinationen ved at klikke på Hvor.

• Du kan ændre tidsplanen for backup ved at klikke på Hvornår.

4. Klik på Gem indstillinger i vinduet Administration af backup-sæt.

Sådan omdøber du et backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Vælg det backupsæt, som du vil omdøbe, på rullelisten Navn på backupsættet på fanen Oversigt.

3. Klik på Omdøb backupsæt under Det kan du foretage dig.

4. Omdøb backupsættet i det viste vindue, og klik på OK.

5. Klik på Gem indstillinger i vinduet Administration af backupsæt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828922_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016