Slet backupsæt

Du kan slette et backupsæt, hvis du ikke længere har brug for det. Du kan ikke slette et backupsæt, hvis der kun er oprettet ét. Du kan dog lave et nyt backupsæt først og derefter slette det gamle.

Når et backupsæt slettes, ændres backupoplysningerne om de filer, som er medtaget i det pågældende sæt. For eksempel vises ikonindikatorerne og fanen Backup i filegenskaber ikke længere.

Det er en god idé at slette et backupsæt, hvis du vil skabe mere plads på dit sikre onlinelager.

Hvis du vil slette et backupsæt, skal du først indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Sletning af et backupsæt

  1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

  2. Vælg det backupsæt, som du vil slette, på rullelisten Navn på backupsættet på fanen Oversigt.

  3. Klik på Slet backupsæt under Det kan du foretage dig.

  4. Vælg funktionen Slet backupsæt i vinduet Slet backupsæt.

  5. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

Slet backupsæt og filer

  1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

  2. Vælg det backupsæt, som du vil slette, på rullelisten Navn på backupsættet på fanen Oversigt.

  3. Klik på Slet backupsæt under Det kan du foretage dig.

  4. Vælg funktionen Slet backupsæt og filer i vinduet Slet backupsæt.

    Vinduet Administration af backupsæt viser statussen for de sikkerhedskopierede filer, der slettes fra det valgte backupsæt.

  5. Klik på Ja for at bekræfte.

Video: Sådan sletter du et backupsæt og de filer, du har sikkerhedskopieret

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828921_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/09/2016