Aktivering eller deaktivering af backup

Når Backup er aktiveret, laves der automatisk en backupkopi af dine filer vha. Norton-programmet, når computeren er inaktiv. Du kan dog deaktivere backup midlertidigt ved at slå den fra i selve programmet.

Når du deaktiverer backup, ændres backupstatus i hovedvinduet i Norton-programmet fra Beskyttet til Deaktiveret. I tilstanden Deaktiveret foretager Norton-programmet ingen automatisk backupkopiering. Hvis du vil lave backup af dine filer fra alle backupsæt, kan du gøre det vha. funktionen Kør backup i hovedvinduet.

Du kan aktivere eller deaktivere backup fra vinduet Indstillinger, vinduet Backupindstillinger eller fra vinduet Oplysninger om backup.

Sådan aktiveres eller deaktiveres backup fra vinduet Indstillinger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Under Kvikkontroller i vinduet Indstillinger skal du gøre et af følgende:

• Deaktiver backup ved at fjerne markeringen i feltet ud for Backup.

• Aktivér backup ved at sætte en markering i feltet ud for Backup.

Sådan aktiveres og deaktiveres backup fra vinduet Backupindstillinger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Backupindstillinger under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Gør et af følgende i vinduet Indstillinger for backup :

• Du deaktiverer backup ved at flytte knappen Til/Fra til positionen Fra.

• Du aktiverer backup ved at flytte knappen Til/Fra til positionen Til.

4. Klik på Anvend i vinduet Indstillinger.

Sådan aktiveres og deaktiveres backup fra vinduet Oplysninger om backup

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Vis detaljer.

2. Under Det kan du foretage dig, i vinduet Oplysninger om backup, skal du gøre ét af følgende:

• Deaktiver backup ved at klikke på Deaktiver Backup.

• Aktivér backup ved at klikke på Aktivér Backup.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828915_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016