Slet filer, som blev sikkerhedskopieret tidligere

Du kan slette filer, der er lavet backup af fra backupplaceringen. Hvis du mangler plads til backup, kan du også slette filer, som du ikke længere har brug for. Hvis du har ændret filkategorien for et backupsæt, kan du også slette de filer, der er lavet backup af. Du kan også slette filer, der tidligere er lavet backup af, inden du kører en backup.

Du kan slette filer, der er lavet backup af tidligere fra følgende placeringer:

  • Fanen Oversigt

  • Fanen Hvor

Når de sikkerhedskopierede filer slettes, ændres backupoplysningerne for de filer, som indgår i det pågældende backupsæt også. For eksempel vises ikonindikatorerne og fanen Backup i filegenskaber ikke længere.

Du kan ikke slette et backupsæt, hvis der kun er oprettet ét.

Hvis du ikke vil lave backup af de nye udgaver af de slettede filer, kan du fjerne markeringen i den backupkategori, der indeholder filerne.

Det er en god idé at slette nogle gamle filer, hvis du vil skabe mere plads på dit sikre onlinelager.

Hvis du vil slette filer i onlinebackuppen, skal du først indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Sådan slettes filer, der tidligere blev sikkerhedskopieret, på fanen Oversigt

  1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

  2. Vælg det backupsæt, som du vil slette, på rullelisten Navn på backupsættet på fanen Oversigt.

  3. Klik på Slet backupsæt under Det kan du foretage dig.

  4. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Slet backupsæt :

    Slet backupsæt

    Gør det muligt at fjerne backupsættet.

    Slet backupsæt og filer

    Gør det muligt at fjerne backupsættet og de filer, som er tilgængelige i backupsættet.

  5. Klik på Ja for at bekræfte.

Sådan slettes filer, der tidligere blev lavet backup af, fra fanen Hvor

  1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

  2. Klik på Slet backupkopier af filer på fanen Hvor.

  3. På rullelisten i det viste vindue skal du vælge det backupsæt, som du vil fjerne backupkopier af filer fra.

    Vinduet vises, hvis du har mere end ét backupsæt.

  4. Klik på OK.

  5. I venstre rude i det viste vindue skal du vælge den filkategori, der indeholder filerne.

    Du kan også vælge kategorien Mapper for at vælge de mapper, du vil slette.

  6. Markér de filer, som skal slettes.

  7. Klik på Valgte filer i venstre rude for at se de valgte filer.

  8. Klik på OK.

  9. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

  10. Klik på Luk.

Video: Sådan sletter du et backupsæt og de filer, du har sikkerhedskopieret

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828892_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016