Sådan gendannes standardfiltyperne i en backupkategori

Du kan gendanne en filkategoris standardliste over filtyper. Når du gendanner standardindstillingerne for en filkategori, gendanner Norton eventuelle slettede filtyper, mens tilføjede filtyper slettes.

Sådan gendannes standardfiltyperne i en backupkategori

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Markér feltet ud for Rediger filtype ved siden af Filtyper under fanen Hvad.

3. Klik på Konfigurer ved siden af en filkategori under Filtyper.

4. Klik på Gendan standardindstillinger i det viste vindue.

5. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828886_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016