Sådan fjerner du en filtype fra en backupkategori

Hver filkategori indeholder en liste over standardfiltyper. Du kan fjerne en standardtype eller en filtype, som du selv har føjet til en backupkategori. Norton identificerer alle filer med det typenavn, som du fjernede, og der bliver ikke lavet backup af dem næste gang. Eksempel: Du vil ikke lave backup af dokumenter med filtypenavnet .rtf i kategorien Office-dokumenter. I så fald kan du fjerne filtypenavnet .rtf fra denne kategori.

Sådan fjerner du en filtype fra en backupkategori

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Markér feltet ud for Rediger filtype ved siden af Filtyper under fanen Hvad.

3. Klik på Konfigurer ved siden af en filkategori under Filtyper.

4. Vælg filtypen, og klik på Fjern i det viste vindue.

5. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828879_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016