Administration af filtyper i kategorier for backupfiler

Hver filkategori indeholder en liste over standardfiltyper. Du kan føje filtyper til en filkategori. Norton identificerer filerne med den filtype, som du tilføjede, og laver backup af dem i den filkategori. Hvis du for eksempel vil lave backup af dokumenter af type .fm under kategorien Office-dokumenter, kan du føje filtypen .fm til kategorien.

Du kan også redigere en eksisterende filtype eller en filtype, som du selv har tilføjet.

Et filtypenavn kan maksimalt være på 25 tegn.

Sådan føjer du en filtype til en backupkategori

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Markér feltet ud for Rediger filtype ved siden af Filtyper under fanen Hvad.

4. Klik på Konfigurer ved siden af en filkategori under Filtyper.

5. Klik på Tilføj ny i det viste vindue.

6. Indtast navnet på den filtype, du vil tilføje.

7. Klik på OK.

8. Klik på Gem.

Sådan redigeres en filtype i en backupkategori

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Markér feltet ud for Rediger filtype ved siden af Filtyper under fanen Hvad.

4. Klik på Konfigurer ved siden af en filkategori under Filtyper.

5. Vælg filtypen, og klik på Rediger i det viste vindue.

6. Rediger filtypen.

7. Klik på OK.

8. Klik på Gem.

Sådan fjerner du en filtype fra en backupkategori

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

3. Markér feltet ud for Rediger filtype ved siden af Filtyper under fanen Hvad.

4. Klik på Konfigurer ved siden af en filkategori under Filtyper.

5. Vælg den filtype, du vil redigere, og klik på Fjern i det vindue, der vises.

6. Klik på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828861_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018