Norton-backupfiltyper

En filtype angives med en række tegn, der hæftes på slutningen af filnavnet og som identificerer filformatet. Norton bruger filtyper til at kategorisere de filer, du vil tage backup af. Hver backupfilkategori indeholder en liste over standardfiltyper. Når du kører en backup med Norton, identificeres filerne på baggrund af deres typenavn og hvilken kategori, de tilhører. Hvis du for eksempel vil lave backupkopier af dokumenter af typen .fm under kategorien Office-dokumenter, kan du føje filtypen .fm til kategorien.

Hvis du vil tilføje, redigere eller fjerne filtypenavne i en backupkategori, skal du vælge Rediger filtype under fanen Hvad i vinduet Administration af backupsæt. Når du markerer Rediger filtype, vises Konfigurer ud for hver backupkategori, så du kan redigere filtyperne i de enkelte kategorier.

Du kan du gøre følgende vha. funktionen Rediger filtype under fanen Hvad i vinduet Administration af backupsæt :

• Du kan se listen over tilknyttede filtyper i en filkategori.

Derved kan du sikre, at listen indeholder alle de filtyper, du vil tage backup af.

• Du kan føje filtyper til listen eller redigere filtyperne på listen.

Indstillingen sikrer, at når der køres backup næste gang, backupkopierer Norton alle filer af den tilføjede filtype.

• Du kan fjerne filtyper, der allerede er på listen, eller filtyper som du selv har tilføjet.

Derved sikrer du, at Norton kun laver backup af de ønskede filer, næste gang du kører backup.

• Du kan gendanne en filkategoris standardliste over filtyper.

Derved annulleres de ændringer, du har foretaget i en backupfilkategori.

Filtyperne gælder på tværs af backupsæt. Hvis du ændrer en filtype i en filkategori, gælder ændringen i alle backupsæt.

Hvis du vil vide mere om, hvilke filtyper, der er i hver kategori af backupfiler: Filtyper, der understøttes i forbindelse med backup

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19828851_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016