Internetsøgninger med Norton Safe Search

Med Norton Safe Search er dine internetsøgninger mere effektive. Når du foretager internetsøgninger med Norton Safe Search, genereres der søgeresultater vha. Ask.com. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Norton Safe Search har en indbygget funktion, der giver dig søgeforslag, efterhånden som du skriver i søgefeltet.

Funktionen Norton Safe Search er kun til rådighed i visse områder, herunder Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Nederlandene, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA, Storbritannien og Storbritannien. Funktionen Privacy Safeguard kan kun bruges i USA, Storbritannien og Canada.

Du kan bruge Norton Safe Search, selvom du har deaktiveret Identity Safe-funktionerne.

Norton Safe Search understøttes kun i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Internetsøgninger med Norton Safe Search

1. Åbn en browser.

2. Indtast søgestrengen i feltet Norton Safe SearchNorton-værktøjslinjen.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Safe Search.

• Vælg i det pop op-vindue der vises, et søgeforslag der svarer til din søgestreng.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19803255_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016