Norton-værktøjslinjen

Når du installerer Norton, vil du blive bedt om at føje Norton-værktøjslinjeudvidelsen til browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du har følgende valgmuligheder på Norton-værktøjslinjen:

Norton Safe Search

Du kan bruge Norton Safe Search til at gøre dine internetsøgninger mere effektive. Norton Safe Search bruger Ask.com til at generere søgeresultater. Norton Safe Search genererer søgeresultaterne på baggrund af sikkerhedsstatussen og Nortons vurdering af de enkelte søgeresultater.

Indikatoren Safe Web

Fortæller dig, om et websted er sikkert eller usikkert.

Funktionerne Anti-phishing og Norton Safe Web analyserer sikkerhedsniveauet på de websider, du besøger. Derefter vises resultatet i pop op-vinduet Norton Safe Web.

Du kan klikke på Safe Web-indikatoren, hvis du vil se trusselsdetaljerne i pop op-vinduet Norton Safe Web. Hvis du mener, at resultatet er forkert, kan du bruge funktionen Anmeld dette websted til at give Symantec besked, så de kan foretage en evaluering.

Menuen Boksen er åben/boksen er lukket

Giver dig en oversigt over de loginoplysninger, du har gemt i Identity Safe.

Nogle websider kræver loginoplysninger. Du kan bruge menuen Boksen er åben til at udfylde oplysninger på disse websteder. Menuen Boksen er åben viser listen over login, som du har gemt. Du kan logge på webstedet ved at vælge et login fra listen.

Menuen Boksen er åben kan ikke bruges i Norton-værktøjslinjen til Firefox-browseren.

Du kan bruge følgende ikoner nederst i menuen Boksen er åben :

• Åbn Udfyldningsassistent:

Her kan du se ruden med automatisk udfyldning, der vises i højre side af din browser. Du kan trække og slippe identiteterne fra ruden Udfyldningsassistent i felterne på websiden.

• Åbn Norton Identity Safe:

Bruges til at åbne vinduet Norton Identity Safe.

• Luk boks:

Her kan du se boksens åben- og lukkestatus. Du kan klikke på funktionen for at lukke boksen.

Du skal lukke hovedvinduet Norton Identity Safe, før du kan lukke boksen via værktøjslinjen.

Du skal være logget på en Identity Safe-boks for at få adgang til menuen Boksen er åben.

Del via

Gør det muligt at dele webstedet med dine venner via populære websteder som Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail og Google Mail. Du kan dog ikke dele websteder med potentielle sikkerhedstrusler.

Menuen Del via kan ikke bruges i Norton-værktøjslinjen til Firefox-browseren.

Indstillingsikon ( ••• )

Bruges til at konfigurere indstillingerne for Norton-værktøjslinjen samt Norton Identity Safe.

Du kan vælge mellem:

• Indstillinger for værktøjslinjen : Her kan du aktivere eller deaktivere de funktioner i Norton Safe Search og Norton Safe Share, der findes på værktøjslinjen. Desuden kan du aktivere eller deaktivere Norton-startsiden, hvis du har indstillet den som din standardstartside.

Funktionen til aktivering eller deaktivering af Norton-startsiden findes kun i Firefox.

• Standardsøgeindstillinger : Du kan ændre standardindstillingerne for søgninger for browseren. Når du klikker på denne funktion, får du adgang til anvisningerne til ændring af standardsøgeindstillingerne.

• Åbn Identity Safe-indstillinger : Du kan konfigurere Identity Safe på en sådan måde, at du kan få adgang til den fra forskellige enheder og få den til at arbejde effektivt og smart.

I Google Chrome kan Norton-værktøjslinjen tilføjes som en Chrome-udvidelse. På siden Udvidelser i Chrome kan du aktivere eller deaktivere Norton-værktøjslinjen og afinstallere Norton-værktøjslinjen fra Chrome.

Hvis Norton-værktøjslinjen er aktiveret, kan du vælge følgende muligheder:

Tillad i inkognito-tilstand

Bruges til at surfe på nettet i skjult tilstand uden at der gemmes data om din brug af browseren i browser- eller download-historikken.

Tillad adgang til filers URL-adresser

Giver dig mulighed for at se URL-adressen på den hentede fil.

Hvis du har afinstalleret Norton-værktøjslinjen via Chrome, skal du geninstallere Norton for at kunne bruge Norton-værktøjslinjen i Chrome igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19802710_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016