Deaktivering eller aktivering af Password Manager

Password Manager hjælper dig med at holde styr på dine adgangskoder og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. Du kan bruge de forskellige funktioner i Password Manager til at administrere personlige oplysninger, f.eks. adresser, fødselsdato og kreditkortoplysninger.

Du kan slå Password Manager til og fra på siden Udvidelser i Google Chrome eller via siden Tilføjelser i Mozilla Firefox.

Aktivering eller deaktivering af Password Manager på siden Udvidelser i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Indstillinger.

3. Under Indstillinger skal du gå til Flere værktøjer og klikke på Udvidelser.

4. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Aktiveret på siden Udvidelser, hvis Norton Password Manager er aktiveret.

Hvis Norton Password Manager er deaktiveret, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktiveret

5. Genstart Google Chrome

Aktivering og deaktivering af Password Manager på siden Tilføjelser i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. I menuen Firefox skal du klikke på Tilføjelser.

3. Klik på Norton Password Manager på fanen Udvidelser.

4. Hvis Norton Password Manager er nedtonet, skal du klikke på Aktivér.

· Hvis Norton Password Manager ikke er nedtonet, skal du klikke på Deaktiver

5. Genstart Mozilla Firefox.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19802707_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/08/2018