Aktivering og deaktivering af Identity Safe

Identity Safe hjælper dig med at administrere din identitet og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. Du kan bruge de forskellige funktioner i Identity Safe til at administrere personlige oplysninger, f.eks. adresser, fødselsdato og kreditkortoplysninger.

Du kan slå Identity Safe til og fra på siden Udvidelser i Google Chrome eller via siden Tilføjelsesprogrammer i Mozilla Firefox.

Slå Identity Safe til og fra på siden Udvidelser i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Indstillinger.

3. Under Indstillinger skal du gå til Flere værktøjer og klikke på Udvidelser.

4. På siden Udvidelser skal du, hvis Norton Identity Safe er aktiveret, fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret.

Hvis Norton Safe Web er deaktiveret, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktiveret

5. Genstart Google Chrome

Slå Identity Safe fra på siden Tilføjelser i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. I menuen Firefox skal du klikke på Tilføjelser.

3. På fanen Udvidelser skal du klikke på Norton Identity Safe.

4. Hvis Norton Safe Web er nedtonet, skal du klikke på Aktivér.

Hvis Norton Safe Web ikke er nedtonet, skal du klikke på Deaktiver.

5. Genstart Mozilla Firefox.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.