Aktivering og deaktivering af Identity Safe

Identity Safe hjælper dig med at administrere din identitet og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. Du kan bruge de forskellige funktioner i Identity Safe til at administrere personlige oplysninger, f.eks. adresser, fødselsdato og kreditkortoplysninger.

Du kan slå Identity Safe til og fra vha. Hurtigknapper i vinduet Indstillinger eller fra Indstillinger for Identitetsbeskyttelse.

Når du har aktiveret Identity Safe, skal du logge på Identity Safe for at bruge de forskellige funktioner.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Identity Safe via Hurtigknapper

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Under Hurtigknapper i vinduet Indstillinger skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil deaktivere Identity Safe, skal du fjerne markeringen af Identity Safe.

• Hvis du vil aktivere Identity Safe, skal du markere Identity Safe.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Identity Safe i vinduet Indstillinger

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på ID-indstillinger.

2. I vinduet med indstillinger for Identitetsbeskyttelse skal du i rækken Identity Safe flytte knappen Til/fra til Fra eller Til.

3. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19802707_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016