Sikkerhedsanmodning

Hvis du indstiller Bloker al netværkstrafik til Blokeret, blokerer firewallen al kommunikation til og fra din computer. Du kan angive et tidsinterval for blokeringen af netværkstrafik. Når den angivne periode er gået, nulstilles funktionen automatisk. Denne mulighed bliver også nulstillet, hvis du genstarter computeren, mens funktionen er indstillet til Blokeret. Du kan til enhver tid tilsidesætte dine indstillinger og aktivere funktionen i vinduet Indstillinger.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19794928_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 09/07/2014