Sådan aktiverer eller deaktiverer du startelementer

Når du tænder din computer, startes nogle programmer automatisk. Disse programmer kaldes også startelementer. Startelementerne øger den tid, det tager for din computer at starte.

Med Administration af start kan du administrere computerens startelementer effektivt. Hvis der er et program, som ikke skal starte automatisk sammen med computeren, kan du deaktivere det med Startstyring. Du kan også vælge at starte et program på et senere tidspunkt.

Sådan deaktiveres startelementer

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Administration af start.

2. Fjern markeringen af det program, du ikke vil have startes automatisk sammen med computeren, i kolonnen Til/Fra.

3. Klik på Anvend for at gemme ændringerne.

4. Klik på Luk.

Sådan aktiveres startelementer

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Administration af start.

2. Markér det program, du vil have skal startes automatisk sammen med computeren, i kolonnen Til/Fra.

3. Klik på Anvend for at gemme ændringerne.

4. Klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19793835_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016