Sådan får du yderligere hjælp til problemer med backup

Hvis der opstår problemer med Symantec-programmet, som du ikke kan løse, eller hvis du har spørgsmål om det, er der yderligere hjælp at hente. Du kan bruge vinduet Norton Autofix til at åbne supportwebstedet og lede efter løsninger på problemet i Symantecs vidensbase.

Sådan får du yderligere hjælp til problemer med backup

1. Klik på Support i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Bed om support.

2. Klik på Åbn supportwebsted i vinduet Norton Autofix for at åbne supportwebstedet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19649041_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016