Kør Diagnosticeringsrapport

Diagnosticeringsrapporten indeholder oplysninger om computeren, herunder om dens operativsystem, programmer og hardware. Du kan bruge rapporten til at finde og rette problemerne.

Diagnosticeringsrapporten er en realtidsrapport med et tidsstempel. Norton genererer ikke rapporten automatisk. Du skal bruge funktionen Diagnosticeringsrapport i vinduet Scanninger til at oprette rapporten manuelt.

Hvis Norton finder problemer på computeren, kan du løse dem med Løs nu.

Rapporten kan gemmes, sendes med mail eller udskrives efter behov.

Kør Diagnosticeringsrapport

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

3. Vælg Diagnosticeringsrapport i vinduet Scanninger, og klik på Gå til.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19648659_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2018