Deaktivering og aktivering af Browserbeskyttelse

Du kan vælge, om din webbrowser skal beskyttes ved at lade Norton-programmet blokere ukendte programmers adgang til computeren.

Som standard er Browserbeskyttelse aktiveret. Som standard blokerer Norton-programmet både nye og ukendte malwareprogrammer før de angriber computeren. Ved at beskytte din browser sikrer Norton-programmet følsomme oplysninger og forhindrer angriberne i at fjernstyre din computer. Denne funktion kontrollerer, om der er browsersårbarheder i Internet Explorer 7.0 og nyere versioner eller Firefox 10.0 og nyere versioner.

Sørg for, at Browserbeskyttelse altid er slået til, så webbrowseren altid er beskyttet mod angreb fra skadelige websteder.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Browserbeskyttelse

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

4. Flyt knappen Til/fra i rækken Browserbeskyttelse til positionen Fra eller Til.

5. Klik på Anvend.

6. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før funktionen Browserbeskyttelse skal deaktiveres, og klikke på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19639742_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016