Sådan udelader du filer og mapper fra et backupsæt

Norton giver dig mulighed for at undtage hele filkategorier eller enkelte af de filer, som Norton automatisk finder og placerer i filkategorier. Hvis du vil undtage filer og mapper fra et backupsæt, skal du vælge Tilføj eller udelad filer og mapper på fanen Hvad i vinduet Administration af backupsæt.

Du kan undtage en fil eller en mappe fra et backupsæt fra Windows Stifinder vha. genvejsmenuen. Du kan benytte genvejsmenuen, når du har konfigureret en backup, og vinduerne Administration af backupsæt og Gendan filer er lukkede. Når du undtager en fil fra et backupsæt i Norton, vises oplysningerne i et vindue, når du klikker på Tilføj eller udelad filer og mapper. Du kan se alle filerne, som du har fjernet fra din backup.

Du kan også fjerne et element fra listen over hvad der er med og hvad der ikke er med i backuppen vha. Fjern fra listen. Funktionen kan vælges i det vindue der åbnes, når du klikker på Tilføj eller udelad filer og mapper.

Sådan udelader du filer fra et backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Klik på Tilføj eller udelad filer og mapper under fanen Hvad.

3. Klik på Udelad fil i det viste vindue.

4. Nu vises der et vindue, som kan bruges til at vælge en fil. Her skal du klikke på den fil, som skal udelades, og så klikke på Åbn.

5. Klik på OK.

6. I vinduet Administration af backupsæt skal du klikke på Gem indstillinger.

Sådan udelader du mapper fra et backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Klik på Tilføj eller udelad filer og mapper under fanen Hvad.

3. Klik på Udelad mappe i det viste vindue.

4. Nu vises der et vindue, som kan bruges til at vælge en mappe. Her skal du klikke på den mappe, som skal udelades og så klikke på OK.

5. Klik på OK.

6. I vinduet Administration af backupsæt skal du klikke på Gem indstillinger.

Sådan udelades en fil eller mappe fra et backupsæt i Windows Stifinder

1. I Windows Stifinder skal du højreklikke på filen og vælge Norton Security > Udelad fra backup.

Du kan benytte Udelad fra backup i genvejsmenuen, når du har konfigureret en backup, og vinduerne Administration af backup-sæt og Gendan filer er lukkede.

2. Klik på det backupsæt, som du vil udelade filen eller mappen fra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19134675_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016