Indstillinger for Norton LiveUpdate

Norton-programmet beskytter computeren mod sårbarheder gennem program- og definitionsopdateringer. Automatisk LiveUpdate indhenter de nyeste virusdefinitioner via definitionsopdateringer og sikrer computeren mod de seneste sikkerhedstrusler.

Definitionsopdateringerne indeholder oplysninger, som gør det muligt for Norton-programmet at genkende og advare dig om forekomsten af en bestemt virus eller sikkerhedstrussel.

Du kan bruge funktionerne under Opdateringer til at hente de nyeste virusdefinitioner gennem definitionsopdateringer og dermed sikre computeren mod de seneste sikkerhedstrusler. Du kan vælge mellem:

• Automatisk LiveUpdate

Automatisk LiveUpdate kontrollerer automatisk, om der er nye virusdefinitioner og programopdateringer, når der er forbindelse til internettet.

• Installer kun opdateringer ved genstart

Lader dig vælge, hvordan de programopdateringer, som Automatisk LiveUpdate har hentet, skal installeres på computeren. Computeren skal muligvis genstartes, før visse programopdateringer kan installeres.

Når du vælger denne mulighed, installeres programopdateringer automatisk, næste gang computeren genstartes. Programopdateringer, der ikke kræver en genstart, installeres dog med det samme. Som standard er funktionen deaktiveret.

Denne funktion er kun mulig i Windows 7 eller senere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19117847_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016