Status for tjenestens udløb

Du skal have en aktiv Norton Security Online-tjeneste, for at computeren er beskyttet. Hvis du ikke genaktiverer tjenesten i den angivne periode, er du ikke beskyttet mod sikkerhedstrusler. Du vil heller ikke modtage programopdateringer og definitionsopdateringerne fra Symantec, når tjenesten udløber.

Hvis tjenesten er udløbet eller er ved at udløbe, vises der muligvis advarsler med jævne mellemrum, som minder dig om at genaktivere tjenesten. Du kan vælge en af mulighederne i advarslen. Hvis de viste muligheder ikke løser problemet, må du kontakte tjenesteudbyderen.

Efter aktivering starter Norton-abonnementet

Aktivering af Norton-tjenesten

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1911755_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 11/12/2014