Administrerestartelementer

Med Administration af start overvåges listen over programmer, der startes automatisk sammen med computeren. Du kan få computeren til at starte hurtigere og forbedre dens ydeevne ved at forsinke starten af nogle af de programmer, der ellers starter sammen med computeren.

Norton forsinker programmets start med fem minutter. Det første forsinkede program i vinduet Administration af start startes, fem minutter efter computeren er startet. Hvert efterfølgende forsinket program startes med en yderligere forsinkelse på ti sekunder.

Sådan forsinker du startelementer

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Administration af start.

2. Vælg det program, som du vil forsinke i kolonnen Forsinket start i vinduet Startstyring.

3. Klik på Anvend.

4. Klik på Luk.

Sådan startes forsinkede elementer manuelt

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Administration af start.

2. Klik på Kør forsinkede elementer nu i vinduet Administration af start.

3. Klik på Luk i vinduet Administration af start, når programmet er startet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v19117382_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016