Norton Safe Web

Funktionen Norton Safe Web er en hjælp til at surfe, søge og shoppe sikkert på internettet. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler. Norton Safe Web opretter sikkerhedsvurderinger for webstederne, inden du besøger dem.

Norton Safe Web understøtter browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Med Norton Safe Web er du beskyttet, når du surfer, søger og shopper i Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Funktionen analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og viser, om webstederne indeholder sikkerhedstrusler. Der vises ikoner ud for søgeresultaterne, så du ved, om et websted er skadeligt, allerede inden du går ind på det.

Du kan slå Norton Safe Web til og fra på siden Udvidelser i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Indstillinger.

3. Under Indstillinger skal du gå til Flere værktøjer og klikke på Udvidelser.

4. På siden Udvidelser skal du, hvis Norton Safe Web er aktiveret, fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret.

Hvis Norton Safe Web er deaktiveret, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktiveret

5. Genstart Google Chrome.

Du kan slå Norton Safe Web til og fra på siden Tilføjelser i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. I menuen Firefox skal du klikke på Tilføjelser.

3. På fanen Udvidelser skal du klikke på Aktivér.

Hvis Norton Safe Web ikke er nedtonet, skal du klikke på Deaktiver.

4. Genstart Mozilla Firefox.

Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web-udvidelsen i Safari

1. Start Safari.

2. Klik på Safari i menuen Safari, og klik på Indstillinger.

3. Klik på Udvidelser.

4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret i venstre side for at deaktivere Norton Safe Search.

Marker afkrydsningsfeltet Aktiveret for at aktivere Norton Safe Search.

Med Norton Safe Search er dine internetsøgninger mere effektive. Når du foretager internetsøgninger med Norton Safe Search, genereres der søgeresultater vha. Ask.com. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Norton Safe Search har en indbygget funktion, der giver dig søgeforslag, efterhånden som du skriver i søgefeltet.

Funktionen Norton Safe Search er kun til rådighed i visse områder, herunder Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Nederlandene, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA, Storbritannien og Storbritannien. Funktionen Privacy Safeguard kan kun bruges i USA, Storbritannien og Canada.

Du kan bruge Norton Safe Search, selvom du har deaktiveret Password Manager-funktionerne.

Norton Safe Search understøttes kun i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Internetsøgninger med Norton Safe Search

1. Åbn en browser.

2. Indtast søgestrengen i feltet Norton Safe SearchNorton-værktøjslinjen.

3. Gør ét af følgende:

• Klik på Safe Search.

• Vælg i det pop op-vindue der vises, et søgeforslag der svarer til din søgestreng.

Scam Insight forhindrer, at du får videregivet følsomme oplysninger, f.eks. CPR-nummer eller kreditkortoplysninger, til bedrageriske websteder. Klassifikationssystemet hjælper dig med at opdage mistænkelige og sårbare websteder. Det fokuserer primært på websteder, der kræver, at du indtaster personlige oplysninger.

Pop op-vinduet Norton Safe Web kan hjælpe dig med at afgøre, om det besøgte websted er sikkert.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19116982
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/10/2018