Brug af Norton Safe Web til sikker surfing på internettet

Funktionen Norton Safe Web er en hjælp til at surfe, søge og shoppe sikkert på internettet. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler. Norton Safe Web opretter sikkerhedsvurderinger for webstederne, inden du besøger dem.

Norton Safe Web understøtter Google Chrome, Microsoft Edge (Chromium-baseret og EdgeHTML-baseret), Mozilla Firefox og Apple Safari-browsere.

Brug af Norton Safe Web

Klik på udvidelsesikonet i browseren, og klik på Komplet Safe Web-rapport i pop op-vinduet med sikkerhedsoplysninger om webstedet og shopping.
Med Norton Safe Web kan du gøre følgende for hvert websted, som du vil kende sikkerhedsstatussen for:
  • Få vist Norton-vurderingen

• Få vist brugergruppens vurdering

• Tilføj dine anmeldelser

• Få vist brugeranmeldelser

• Få vist en liste med registrerede nøgleord for webstedet

• Få vist trusselsoplysninger og generelle oplysninger om webstedet.

Sådan forstås Norton Safe Web-sikkerhedsvurderingerne

I Norton Safe Web bruges følgende sikkerhedsvurderinger for websteder:
  • Sikker

En Norton Safe Web-analyse har vist, at webstedet er sikkert at besøge.

• Ikke testet

Norton Safe Web har ikke nok data til at analysere webstedet - det anbefales, at du ikke går ind på webstedet.

• Usikker

En Norton Safe Web-analyse har vist, at webstedet ikke er sikkert at besøge. Webstedet forsøger muligvis at installere skadelig software på computeren.

• Forsigtig

En Norton Safe Web-analyse har konstateret, at webstedet rummer elementer, der er klassificeret som irritationsfaktorer. Webstedet er ikke farligt, men det kan installere uønskede programmer på computeren uden din tilladelse.

Om Scam Insight

Med Scam Insight får du klassifikationsoplysninger om hvert eneste websted på internettet. Klassifikationsoplysningerne er baseret på oplysninger fra de mange millioner Norton-kunder og på de enkelte websteders omtrentlige alder. Denne funktion gør, at du kan være sikker på, at dine oplysninger rent faktisk sendes til den virksomhed, du har i sinde at sende dem til. Cyberkriminelle efterligner ofte eksisterende websteder, når de opretter bedrageriske websteder. De opretter f.eks. et nyt websted, der efterligner en netbutik, for at indsamle følsomme oplysninger fra brugeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19116982
Operativsystem Windows, Mac
Sidst ændret: 02/11/2021