Brug af Norton Safe Web til sikker surfing på internettet

Funktionen Norton Safe Web er en hjælp til at surfe, søge og shoppe sikkert på internettet. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler. Norton Safe Web opretter sikkerhedsvurderinger for webstederne, inden du besøger dem.

Norton Safe Web understøtter Google Chrome, Microsoft Edge (Chromium-baseret og EdgeHTML-baseret), Mozilla Firefox og Apple Safari-browsere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19116982
Operativsystem Windows, mac
Sidst ændret: 19/08/2020