Status for tjeneste

Hvis Norton Security Online skal fungere optimalt, skal computeren sluttes til internettet med jævne mellemrum. Når der er forbindelse til internettet, downloader og installerer Norton Security Online definitionsopdateringerne og programmet fra Symantecs server. Computeren er beskyttet mod nye sikkerhedstrusler og risici. Hvis computeren ikke har forbindelse til internettet, bliver sikkerhedsfunktionerne i Norton Security Online forældede.

Derfor skal du sikre dig at tjenesten er aktiv. Du kan tjekke tjenestens status vha. Kontrollér tjeneste i rullemenuen. Norton Security Online kontrollerer tjenestens status på Symantecs server. Du skal have en internetforbindelse for at kunne tjekke tjenestens status.

Om at holde beskyttelsen af din computer opdateret

Om Norton LiveUpdate

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1911641_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 23/01/2015